Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@20:41:15 GMT

دوری دانش‌آموز از مدرسه زمینه‌ساز انزوای اجتماعی است

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۴۶۴۹۲

دوری دانش‌آموز از مدرسه زمینه‌ساز انزوای اجتماعی است

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش‌وپرورش خراسان‌جنوبی، محمدعلی واقعی، در بازدید از مدارس بیرجند اظهار داشت: همانگونه که به سلامت جسم دانش‌آموزان اهمیت می‌دهیم باید در راستای آن به سلامت روح و روان ایشان نیز توجه جدی داشته باشیم.

دوری دانش‌آموزان از مدرسه زمینه‌ساز انزوای اجتماعی است

وی افزود: دوری بیش از حد دانش‌آموزان از فضای مدرسه، آسیب روانی بسیاری به آن‌ها وارد کرده و زمینه‌ساز انزوای اجتماعی شده و آثار منفی و نامطلوبی را در رشد مهارت‌های اجتماعی آنان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی با بیان اینکه این مسئله را برای کلاس اولی‌هایی که برای نخستن بار دنیای مدرسه را تجربه می‌کنند از اهمیت بالاتری برخوردار است اضافه کرد: دانش‌آموزان باید با معلمان ارتباط نزدیک برقرار کنند تا تصوری از مدرسه و دنیای یادگیری داشته باشند.

مدل ترکیبی آموزش در دستور کار آموزش و پرورش

واقعی با تأکید بر لزوم برقراری عدالت آموزشی و اجتماعی در بین دانش‌آموزان استان، بیان کرد: به همین منظور مدل ترکیبی در دستور کار آموزش و پرورش استان قرار گرفت به شکلی که خدمات آموزشی به صورت  نیمی حضوری و نیمی مجازی ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد: مدیران مدارس بایستی سختگیرانه‌ترین شیوه را برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس اعمال کنند.

 دبیرشورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی تصریح کرد: ضروری است با توجه به فضای کلاس‌ها و مدارس، دانش‌آموزان در گروه‌های مختلف با حفظ فاصله اجتماعی دسته‌بندی شده و قسمتی از آموزش را در مدارس بگذرانند.

خانواده‌ها اجازه دهند دانش‌آموزان به مدرسه بیایند

واقعی با اشاره به حضور معلمان در مدرسه، اضافه کرد: به خانواده‌ها توصیه می‌شود اجازه دهند دانش‌آموزان با توجه به ساعات کوتاه در نظر گرفته شده، در مدارس حاضر شوند.

وی سرمایه‌گذاری در ارتقای سواد سلامت دانش‌آموزان را یکی از برنامه‌های آموزش و پرورش در بهارستان علم و ادب دانست و تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف معلمین مدارس، آموزش بچه‌ها برای آینده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان این که بچه‌ها باید مهارت خوب زندگی کردن را فرا گیرند، تصریح کرد: خادمین نظام تعلیم و تربیت استان در  خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در مدارس، مطابق با دستورالعمل‌های وزارت و ستاد مبارزه با کرونا عمل می‌کنند.

انتهای پیام/3403/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی محمدعلی واقعی بازگشایی مدارس سلامت روانی دانش آموزان پرورش خراسان جنوبی آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۴۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود سعادتی عصر دوشنبه در نشست صمیمی با اصحاب رسانه به مناسبت هفته معلم اظهار کرد: باید نگاه مراقبتی و حمایتی به آموزش و پرورش داشت تا بالنده‌تر به وظایف خود عمل کند چراکه دیدار معلمان نمونه با رهبر انقلاب از مهم ترین برنامه های این هفته است و هر سال راهبردهای کلان تربیتی و آموزش و پرورش را در این دیدار بیان می‌کنند.

وی ادامه داد: برنامه زنگ سپاس در مدارس، دیدار معلمان با نماینده ولی فقیه در استان، تجلیل و تکریم از معلمان در مدارس، عیادت و دلجویی از معلمان بیمار، دیدار از معلمان پیشکسوت را از مهم‌ترین برنامه های هفته معلم امسال هستند.

وی افزود: تبیین اهمیت آموزش و پرورش و تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است و شان و منزلت معلمان باید همیشه حفظ و تبیین شود و هفته معلم به مناسبت سالگرد شهادت استاد مطهری نماد و بهانه ای در این خصوص است.

سعادتی در خصوص انتخاب معلمان نمونه نیز اظهار کرد: انتخاب معلم نمونه از مدارس طبق شاخصه های فردی، عملکردی و اقدامات آنها در طول سال تحصیلی لحاظ می‌شود که امسال سه هزار و ۲۰۰ معلم وارد این فرایند شدند و ۱۲۰ معلم به عنوان معلم نمونه منطقه ای و در نهایت هفت معلم به عنوان معلم نمونه استانی معرفی شدند و در کنار تجلیل از معلمان نمونه از عوامل کیفی بخشی مدارس همچون مربیان پروزشی، مشاوران، معاونان و … نیز تجلیل می شود.

وی خاطرنشان کرد: ۵۳ مدرسه تک دانش آموز روستایی در سطح استان داریم که در مقطع ابتدایی هستند و در دوره متوسطه اگر تعداد دانش آموزان روستاها کمتر از ۱۰ نفر باشد در روستاهای مرکزی برای چندین روستا مدرسه و یا مدارس شبانه روزی در نظر گرفته می‌شود تا دانش موزان از تحصیل باز نمانند.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی اضافه کرد: هزار دانش آموزان از تحصیل بازمانده‌اند، این دانش آموزان به علل مختلف فرهنگی، اجتماعی، قضایی و امنیتی از ادامه تحصیل باز مانده اند که طبق بررسی ها در برخی موارد هم اطلاعات نادرست بوده است.

وی گفت: تعداد مدرسه کانکسی استان ۲۵۰ مورد است که تعداد دانش آموزان ۶۲ مدرسه کمتر از ۱۰ نفر است و برای دیگر مدارس بالای ۱۰ دانش آموز کلاسی ساخته و تمام شده و یا در حال تکمیل است.

وی یادآور شد: ۳۰ درصد مدارس استان نیازمند بازسازی است و سرانه فضای ورزشی حدود یک و نیم برابر افزایش پیدا کرده است که برای هر دانش آموز ۳۰ صدم متر مربع بود و این رقم به ۴۶ صدم متر مربع افزایش یافته است.

کد خبر 6092567

دیگر خبرها

  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • تکریم شان معلم در این هفته بسیار مهم است/انتخاب۷معلم نمونه استانی
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردو‌های تربیتی می‌شوند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند