Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- امام جمعه قزوین گفت: حوزه علمیه قزوین همانند حوزه علمیه قم از موضوعات جناحی و فرقه‌گرایی دوری کرده و در هر حال حاضر انسجام خوبی در مدیران حوزه علمیه قزوین می‌بینیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در نشست با آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور که با حضور مدیران مدارس و حوزه‌های علمیه استان قزوین در مجموعه تاریخی و فرهنگی سعدالسلطنه برگزار شد، با اشاره به تحولات اخیر کشور اظهار داشت: خوشبختانه حوزه‌های علمیه در تطابق با چشم‌اندازی نظام جمهوری اسلامی پیشرفت می‌کنند و حوزه‌های علمیه ما در جهت تقویت سرمایه معنوی و جهت‌گیری‌های محور مقاومت اسلامی با قوت عمل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حوزه‌های علمیه را پیش‌قراول مقابله با بحران‌های اجتماعی از جمله بحران همه‌گیری ویروس کرونا دانست و افزود: در روزهای پایانی سال 1398 که هیچ‌کس جرأت غسل دادن جنازه فوتی‌های کرونایی را نداشت، طلاب حوزه علمیه خودشان دل خود را به دریا زدند و خودشان را با خطر این ویروس منحوس مواجه کردند و به خاطر انجام کار درست و خداپسندانه افتخار آفریدند.

عابدینی با تأکید بر لزوم برگزاری نشست‌های هم‌افزایی و همفکری بین مدیران حوزه‌های علمیه کشور و استان قزوین ادامه داد: دلسوزی، صداقت و همدلی باید در حوزه‌ها و مدارس علمیه بیشتر شود تا بتوان مطالبات مقام معظم رهبری از حوزه‌های علمیه را بیشتر از گذشته به منصه ظهور رساند و جنبش نرم‌افزاری مدنظر ایشان را در کالبد حوزه‌ها به جریان انداخت.

حوزه علمیه قزوین از موضوعات جناحی و فرقه‌ای دوری کرده است

نماینده ولی فقیه در استان قزوین در بخش دیگری بر نگاه غیرسیاسی و فراجناحی در حوزه علیمه قزوین تأکید کرد و گفت: حوزه علمیه قزوین همانند حوزه علمیه قم از موضوعات جناحی و فرقه‌گرایی دوری کرده و در هر حال حاضر انسجام خوبی در مدیران حوزه علمیه قزوین می‌بینیم؛ با این حال هنوز باید مراقبت کنیم و با پیروی از اندیشه علما و روحانیت برجسته خود را از آسیب‌های سیاست‌زدگی دور نگه داریم.

عابدینی افزود: خوشبختانه در بیانات ریاست قوه قضائیه هم مشخص بود که مسئولان نظام روی حمایت حوزه‌های علمیه به ویژه حوزه علمیه قزوین حساب باز کرده‌اند و برای حوزه علمیه جایگاه بالایی قائل شدند و به همین خاطر خود را نیازمند پشتیبانی و حمایت حوزویان می‌دانند.

وی با اشاره به پیشتازی حوزه علمیه قزوین در حوزه پژوهش‌های اعتقادی، دینی و مذهبی ادامه داد: قبل از اینکه معاونت تحقیقات در حوزه علمیه قزوین شکل بگیرد، یک معاونت پژوهشی در حوزه علمیه قزوین شکل گرفت که منجر به فعالیت‌های پژ‌وهشی در آن دوره شد؛ ضمن اینکه سرعت پیشرفت حوزه علمیه قزوین در این یک دهه اخیر مناسب بوده و هم‌اندیشی بین مدیران حوزوی امروز با 10 سال پیش قابل قیاس نیست.

همه حوزویان قزوینی واکسینه شدند

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان قزوین هم در این نشست با اشاره به نقش بزرگ طلبه‌های بسیجی و روحانی در مبارزه با ویروس منحوس کرونا گفت: طلاب ما علاوه بر شرکت در مراسم تغسیل اموات کرونایی در حوزه کارهای روحی و روانی مربوط به خانواده فوتی‌های کرونایی هم ورود کردند و با برگزاری روضه‌های خانگی و خانوادگی موجب تسکین دردهای آنها شدند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالفضل مصطفایی اضافه کرد: همچنین در اوج بحران همه‌گیری کرونا طلاب ما کارگاه‌های دوخت ماسک بهداشتی در بخش‌های مختلف مدارس علمیه راه انداختند و در حالی که کشور ما به شدت محتاج واردات ماسک سه‌لایه بود، نه تنها استان قزوین بلکه بسیاری از نقاط همجوار را از داشتن ماسک بهداشتی بی‌نیاز کردند.

وی همچنین به همراه طلاب بسیجی با کادر بهداشتی و درمانی بیمارستان‌ها اشاره کرد و گفت: هر زمان که همه‌گیری کرونا زیاد شد، طلاب جوان ما با حضور در بیمارستان‌ها از نظر معنوی یار کادر درمان بودند و با برگزاری مراسم مذهبی و اعتقادی مختلف تلاش کردند تا پزشکان و پرستاران را از نظر روحی تقویت کرده و خستگی را از روح و جان آنها بزدایند.

حجت‌الاسلام‌ مصطفایی ادامه داد: از زمان آغاز واکسیناسیون فراگیر هم طلاب بسیجی و روحانی ما پایگاه‌های واکسیناسیون را در مدارس و حوزه‌های علمیه به راه انداختند و تاکنون همه حوزویان ما حداقل یک دوز واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

انتهای پیام/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه علمیه قزوین حوزه های علمیه استان قزوین دوری کرده حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۶۰۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • «حشاشین» روایتگر حسن صباح تروریست یا کلیددار بهشت؟
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین+ تصاویر
  • قدردانی نماینده ولی فقیه از کارگران استان قزوین
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • برگزاری مراسم تکریم سردار رادان توسط «مدیران مدارس حوزه علمیه»
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند