Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به آثار سوء دوری از فضای آموزشی میان دانش آموزان و معلمان، گفت: عوامل اجرایی مدارس و والدین باید تلاش کنند آهنگ زیست در مدارس به روال عادی بازگردد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یوسف نوری ظهر سه شنبه در حاشیه حضور در آستارا در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید مدارس این شهرستان، اظهار کرد: خوشبختانه آموزش حضوری با قوت و قدرت و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه متأسفانه دو سال دوری دانش آموزان از فضای آموزشی آثار بسیار بدی به جای گذاشته است، افزود: دوری از فضای آموزشی در بعد فردی سبب بروز برخی عادت‌های زیسته شده بود که با بازگشایی مدارس متأسفانه واکنش‌های رفتاری را به دنبال داشته است.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به اینکه این واکنش‌های رفتاری از عدم تحمل نشستن تا پرخاشگری و ترس نیز بروز و ظهور کرده است، گفت: یکی از توصیه‌های ما به والدین این است که فرزندان را نیز رصد و آستانه تحمل آن‌ها را درک کرده و فشاری بر دانش آموزان وارد نکنند.

وی با تأکید بر اینکه معلمان نیز باید با سحه صدر بیشتری با دانش آموزان برخورد داشته باشند، ادامه داد: طبیعی است بعد از دو سال فردی که در محیط قرنطینه‌ای حضور داشته و امروز وارد فضای آموزشی شده به صورت طبیعی تمایلات سرکوب شده آن در بازی و رفتار‌های اینچنین در فضای مدرسه به صورت شدید بروز و ظهور می‌یابد.

نوری تأکید کرد: لازم است عوامل اجرایی مدرسه و آموزش و پرورش این موارد را درک کرده و از سوی دیگر خانواده‌ها نیز با دانش آموزان مدارا کنند تا آهنگ زیستی به روال اولیه خود باز گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایام دورکاری دانش آموزان مدارس فضای آموزشی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۲۸۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند

به گزارش تابناک، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری پیرامون سلامت روان معلمان اظهار داشت: در حال حاضر تنبیه بدنی دانش آموزان بسیار اندک است. در پذیرش معلمان جدید به صورت کانون‌های ارزیابی، معلمان را بررسی کردیم و مهارت گفتاری، رفتاری، روحیات مورد نیازبرای معلمان و شخصیت و... بررسی می‌شود.

وی افزود: ۶۰ درصد نمره آزمون استخدامی به مبحث سلامت روان تعلق گرفته است تا با ضریب دادن به آن معلم با شخصیتی وارسته، آرام و صبور وارد آموزش و پرورش شود.

وی بیان داشت: معلمان شاغل در نظام تعلیم تربیت شور ما، به حق جزو بهترین‌ها هستند و ما کمترین مسائل نامطلوب را داریم.

فرهادی تصریح کرد: در گروه کیفیت بخشی، ۱۹ هزار نفر جذب خواهد شد که بیش از ۲ هزار نفر آن‌ها مشاور مراکز مشاوره هستند.

گفتنی است هنوز ما در کلاس‌های درس شاهد رفتار خشن و بعضا کتک زدن دانش آموزان توسط معلمان و آموزگاران هستیم. همچنین قرار است در قانون استخدامی آموزش و پرورش سلامت روان معلمان را لحاظ کند.

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟